...زیرا تمام قسمت های کامکوات از جمله پوست آن قابل خوردناست.

بر خلاف انواع دیگر میوه های خانواده مرکبات که پوستی تلخ دارند،مزه ی پوست

کامکوات به طرز عجیبی شیرین و خوشایند است. در این نوشتار درباره خواص

کامکوات یا پرتقال تزیینی بحث می شود.

اگر با کامکوات آشنایی ندارید و می خواهید بدانید کوچکی آن تا چه حدی است

آن را با یک زیتون بزرگ مقایسه کنید. نام علمی کامکوات،سیتروس ژاپونیکا است.

و نام کامکوات از زبان کانتونی و کلمه گام _گوات که به معنای پرتقال طلایی است،

گرفته شده است. این میوه،بخشی از تاریخ چینی بوده است.

به هر حال ، چین تنها منطقه کشت دهنده کامکوات نیست بلکه هند،تایوان،ژاپن

و بیشتر بخش های جنوب شرقی آسیا نیز این میوه را دارند.

به همین دلیل است که کامکوات در میان آسیایی ها بیشتر از اروپایی ها و

آمریکایی ها تا قرن نوزدهم از وجود این میوه آگاه نبودند.

رابرت فورچن،گردآورنده جامعه باغبانی لندن،در سال 1846 این میوه را ابتدا

به اروپا و سپس به آمریکای شمالی برد.