مصرف شنبليله، سير و پياز در كاهش قند خون موثرند   

استاد دانشكده داروسازي دانشگاهتهران با بيان اينكه براي كنترل قند خون،

رعايت رژيم غذايي، تحرك زياد،كاهش استرس، اضطراب و مصرف داروهاي

مناسب(شيميايي يا گياهي) ضروري است،اظهار كرد: دانه‌هاي شنبليله،

سير و پياز از جمله گياهاني هستند كه دارايخاصيت اثربخش در كاهش قند

خون هستند. محمد حسين صالحي سورمقي در خصوص نحوهاثربخشي

داروهاي گياهي در درمان بيماري ديابت گفت: از داروهاي گياهيمي‌توان

براي كاهش قند خون پايين و متوسط استفاده كرد.در قند خون‌ بالا بهداروهاي

شيميايي نيازاست، داروهاي گياهي را مي‌توان به عنوان كمكي در اينمواقع

استفاده كرد. وي در ادامه افزود: دانه‌هاي شنبليله داراي خاصيت كاهشقند

خون است. از اين دانه‌ها مي‌توان هر روز يك قاشق مرباخوري استفادهكرد.

همچنين مي‌توان با استفاده از يك ليوان آب به مدت 5 دقيقه، دانه‌هارا

جوشاند و پس از صاف كردن، آن را مصرف كرد. استاد دانشكده داروسازي

دانشگاه تهران يادآور شد: گياه سير و پياز نيز داراي خاصيت كاهش قند خون

هستند. البته سير از اين نظر قوي‌تر از پياز است. براي اين منظور مي‌تواناز 1

تا 3 عدد قرص سير به صورت روزانه كه در داروخانه‌ها عرضه مي‌شود،استفاده

كرد.