خواص شنبیلیله،سیر و پیاز
مصرف شنبليله، سير و پياز در كاهش قند خون موثرند
استاد دانشكده داروسازي دانشگاهتهران با بيان اينكه براي كنترل قند خون،
رعايت رژيم غذايي، تحرك زياد،كاهش استرس، اضطراب و مصرف داروهاي
مناسب(شيميايي يا گياهي) ضروري است،اظهار كرد: دانههاي شنبليله،
سير و پياز از جمله گياهاني هستند كه دارايخاصيت اثربخش در كاهش قند
خون هستند. محمد حسين صالحي سورمقي در خصوص نحوهاثربخشي
داروهاي گياهي در درمان بيماري ديابت گفت: از داروهاي گياهيميتوان
براي كاهش قند خون پايين و متوسط استفاده كرد.در قند خون بالا بهداروهاي
شيميايي نيازاست، داروهاي گياهي را ميتوان به عنوان كمكي در اينمواقع
استفاده كرد. وي در ادامه افزود: دانههاي شنبليله داراي خاصيت كاهشقند
خون است. از اين دانهها ميتوان هر روز يك قاشق مرباخوري استفادهكرد.
همچنين ميتوان با استفاده از يك ليوان آب به مدت 5 دقيقه، دانههارا
جوشاند و پس از صاف كردن، آن را مصرف كرد. استاد دانشكده داروسازي
دانشگاه تهران يادآور شد: گياه سير و پياز نيز داراي خاصيت كاهش قند خون
هستند. البته سير از اين نظر قويتر از پياز است. براي اين منظور ميتواناز 1
تا 3 عدد قرص سير به صورت روزانه كه در داروخانهها عرضه ميشود،استفاده
كرد.